Stål containere gøre fremragende containere (og meget andet)

Stål containere gøre fremragende containere. Uanset om disse er ståltromler, spande eller store shipping containere, er stål et glimrende valg for at gøre containere.

I modsætning til plast kan stål containere genbruges. Forsendelse containere er genanvendt ved at omdanne dem til nyttige strukturer eller opbevaringsbeholdere til brug onshore. Når disse strukturer er i slutningen af deres nyttige liv, kan de genbruges igen som skrot stål anvendes i produktion af nye stål.

Forsendelse containere

Som regel lavet med høj trækstyrke, der også har rust hæmmende egenskaber, er shipping containere forstærket med en stiv stål ramme. Den robuste konstruktion giver mulighed for forsendelse containere til at modstå de ekstreme forhold, det kan blive udsat for under lange ocean voyages.

Forsendelse containere er store strukturer med standard dimensioner. De har en fælles tværsnit af 8′ bredde og 8,5′ højde, og kommer i længderne af 20′, 40′ og 45′. I virkeligheden, udtrykkes lasteevne i TEU, eller tyve-fods tilsvarende enheder, hver enhed, der repræsenterer en tyve-fods standard skibscontainer. En 40-fods container vil således være to TEU.

Robusthed af shipping containeren gør den ideel til mange andre formål, når de bliver overskud. De kan blive overskud enten i slutningen af deres ocean-worthy liv eller fordi tomme containere ophobes på visse steder og begynde at skabe problemer.

Alternative anvendelser af stål, Shipping containere

Hvor en kompakt og sikkert lukket rum er nødvendigt, give disse stål containere en god løsning. De er konstrueret til at være som vandal og tyv bevis som muligt, og ved hjælp af hængelåse og andre hjælpemidler kan øge deres sikkerhed yderligere. Lad os se på et par alternative anvendelser af stål containere.

BOLIGAREAL: Døre kan ændres og windows kan skæres i stål væggene til at starte processen. Indre skillevægge, fold op senge og møbler, toilet og toiletter enheder og arbejdsområder kan gøre de stål containere til levende enheder på arbejdspladser. Og disse mobile huse kan transporteres fra sted til sted ved hjælp af container lastbiler.

SELF-STORAGE enheder: Med stigende rod i husholdninger og kontorer, efterspørgslen efter uafhængige opbevaringsrum voksende. Stål containere kan konverteres til self-storage enheder med et minimum af arbejde. Self-storage enheder er attraktive opbevaringsløsninger, fordi de giver kontrol til tilladelse. Tilladelse kan bruge deres egen lås og nøgle, og flytte ting ind og ud, når de ønsker.

ARBEJDE kantiner: Med en køkken enhed, foodservice tællere og andre væsentlige faciliteter, stål containerne kan blive kantiner på byggepladser. Beholderne kan også omdannes til arbejderen resten værelser, kontorer og data centre.

MARKEDET BODER & multi-level butikker: Stål containere kan konverteres til mobil markedsboder. Ved stabling af containere og forbinder trapperne, kan du endda oprette multi-level butikker.

Stål shipping containere typisk har behandlet træ indvendigt og kan monteres til at give behagelig eller andet egnet interiør. Belysning og varme anlæg kan leveres med indvendige indretning, og magt kan være benyttet gennem enten en ekstern stik eller solenergi generation faciliteter.

Design mulighederne er mange. Vægge og tag af stål containere kan fjernes for at gøre dem til flade stativer, som giver lettere læsning for mange materialer, og er lettere transport når den er tom (flere tomme enheder kan stables for transport).

Stål containere er faktisk ideel, når du ønsker robuste og sikre løsninger.

2 thoughts to “Stål containere gøre fremragende containere (og meget andet)”

  1. Hi there, yeah this piece of writing is in fact fastidious and I have learned lot of things from it concerning blogging. thanks. Moria Oberon Chiou

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.