Et positivt bevis: Hvorfor korrekturlæsning er vigtigt For din virksomhed

Sidste uge jeg var der en hurtig gennemse på eBay, når noget fangede mit øje. “Sorte patient sko!” skreg overskriften. “Skal se!”
“Wow!” Jeg troede. “Patienten sko! Hvad er de når de er hjemme? ” Jeg klikkede på linket. Skoene dukkede op. Sort var de helt sikkert. Men ‘patient’? Lol Eller ikke så vidt jeg kunne se, alligevel.
Det, du ser, var patent sko – som i ‘patent læder’. Og meget flot de var også-netop hvad jeg var ser ud til, og i min størrelse. Har jeg købe dem selv? Ikke på dit liv. Jeg har ikke købe den “smukke sekvens kjole” Jeg fandt et par minutter senere, enten. (Svar på et postkort, hvis du kan gætte, hvad en “sekvens” kjole er…)
Mit ræsonnement var enkel. Hvis sælgerne af disse elementer kunne ikke gider at tage sig tid og omhu for at sikre de havde fik navnet på produktet rigtigt og korrekt stavet, så hvordan i alverden kan jeg stole på dem med den mere komplekse spørgsmål om at acceptere min betaling og sender min patient sko? Svaret: Jeg kunne ikke. Sjusket stavemåden havde skabt indtrykket af en sjusket sælger. Det havde også mistet dem en kunde.
Så det er med business. Du tror måske, at et par stavefejl i en e-mail eller rapport ikke sagen. De gør. Bare spørg alle potentielle job kandidater hvis ansøgninger ikke gøre det ud af sjap bunken, fordi deres følgeskrivelse var fyldt med stavefejl. De får ikke en samtale, fordi de har allerede gjort sig ser skødesløs; Hvis dit websted er et rod af dårlig grammatik og stavning, så det er ligegyldigt hvor stor dit produkt eller service er – du se allerede uprofessionelt. Og hvis din marketing litteratur er fyldt med stavefejl-glem det!
Uanset om du er en omfattende virksomhed eller en lille time sælger, er korrekturlæsning noget, du virkelig ikke råd til at spare på. Det er også noget, du ikke bør prøve og gøre dig selv. Som enhver professionel forfatter vil fortælle bliver dig, når du arbejder på et stykke skriver du blind for sin fejl. Ligegyldigt hvor omhyggeligt du at læse det, ser du, hvad du synes er der. Der har sandsynligvis hvorfor sidste måned en velkendt nyhedswebsted trygt forudsagt at John Kerry ville “knude” vinde valget sidste år. Og hvorfor min revisor holder skriver til mig om “forretning.”
Hvis du er seriøs omkring din professionelle billede, få en anden til at læse korrektur på din brochurer, hjemmeside, breve, reklamer. Og styre uden om patientens sko…

One thought to “Et positivt bevis: Hvorfor korrekturlæsning er vigtigt For din virksomhed”

  1. Hiya, I am really glad I’ve found this information. Today bloggers publish just about gossips and internet and this is really annoying. A good site with exciting content, that’s what I need. Thanks for keeping this site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *