10 lydbøger hver iværksætter skal lytte til

Resumé: Uanset om du allerede har en virksomhed, eller du er kløe at starte en, dette er en opskrift på at få mere trækkraft. Men succestoget var lige begyndt, da han begyndte at undervise andre iværksættere i sin formel, resultaterne var simpelthen betagende. Denne formel er, hvordan du ingeniør massiv succes. Lancering: En Internet Millionaire’s Secret Formula at sælge næsten alt online, opbygge en virksomhed, du elsker, og leve livet i dine drømme enormt vellykket online lancerer siden 1996. Efter bootstrapping sin første internet forretning fra sin kælder, han hurtigt udviklet en underjordisk proces for lanceringen af nye produkter og virksomheder med hidtil uset succes. Sheryl Sandbergs Lean In-lydbog berører mange forskellige forretnings- og arbejdslivsområder.

Kunne du for eksempel lære et sprog fra en papirbog, mens du går tur med hunden?

Lyt til H Er for Hawk Audiobook Online.Let’s gå til at lytte til den nyeste lydbog af dine foretrukne lydbøger, H Er for Hawk Audiobook. Vævning sammen besættelse, vanvid, hukommelse, myte, andhistory, H Is for Hawk er adistinctive, overraskende blanding af naturskrivning og erindringer fra en meget begavetwriter. Selv om det kan synes som nogle folk er lige født med en kommanderende tilstedeværelse, der trækker folk i, faktum er, at alle kan lære at kommunikere på måder, der konsekvent opbygge magtfulde forbindelser. Kunne du for eksempel lære et sprog fra en papirbog, mens du går tur med hunden? Android-telefoner leveres med allerede forudinstallerede apps til din enhed, for eksempel Google, som tilbyder dig en anvendelse af deres egen version Google Play Store. Lyt til over 700.000 podcasts For yderligere at forbedre din lytteoplevelse tilbyder vi en gratis podcast-funktion via vores app til både Apple og Android.

Grænsefladen Kindle Fire efterligner er den samme som grænsefladen på Android Market, men hvis du kan lide lyd, Audible er den bedste butik for at købe lydbøger, da de er tilgængelige i en række steder og formater nu. Tilslutning er en let at lære færdighed, du kan anvende i dag i dine personlige, professionelle og familiemæssige relationer for at begynde at leve dit bedste liv. Nogle tror måske, at dette er en mærkelig tilføjelse til vores bedste liste over forretningslydbøger, men det er relevant. De lydbøger, der anbefales her, er perfekte til individuel eller gruppelytning, men biblioteksmediespecialister kan også bruge lydbøger til at kickstarte interessen for en serie eller genre.

Vær opmærksom på, at du muligvis modtager en sikkerhedsadvarsel, afhængigt af dit operativsystems sikkerhedsindstillinger. Resumé: Verdenskendte lederskab ekspert og bestseller forfatter John C. Maxwell siger, hvis du ønsker at være en effektiv leder, lydbøger skal du lære at forbinde med mennesker. Denne lydbog undersøger grundigt, hvordan man håndterer de ledelsesmæssige udfordringer, som forretningsfolk vil stå over for i det 21. århundrede. Du kan også lytte til lydbøger, mens du træner enten hjemme eller i fitnesscentret. Alligevel har læsning blandt unge været i tilbagegang i de senere år, mens engagementet med lydbøger er steget. Når det er sagt, hvis du vil have nyere eksempler overveje hans 2011 opfølgning Great by Choice. Lyt til Great Books Every Month Deltag i dag og vælg din første bog fra vores bibliotek med over 150.000 premium titler PLUS dit valg af 2 bøger fra vores VIP-udvalg, alt sammen helt gratis som en del af din gratis prøveperiode.