De øverste ti måder at undgå mangel i din virksomhed

1. stop ansætte dig selv.

Første stop ansætte dig selv af hele tiden arbejder “i” din virksomhed. Må ikke være ansat i virksomheden, reserve valg at være formand for din virksomhed. For det andet stop ansætte dig selv gennem dine medarbejdere. Virksomhedsejere har tendens til at ansætte folk som dem selv i stedet for mennesker, der har de stærke, de kræver for den pågældende position. Du har tendens til at tilgive deres svaghed i dette område, fordi du har også svagheden. Her er en formel til brug i uddelegering til de rette personer, når du ikke behøver at administrere, overvåge eller motivere dine medarbejdere, du virkelig uddelegering. For eksempel en af mine klienter var nødt til at fyre hans manager. Hans Bestyrer var ansvarlig for computer operationer. Han besluttede at fremme nogen fra inden for selskabet til at tage sin plads. Han hyrede en edb-konsulent at træne den nye medarbejder. Problemet med dette er den person han var træning manglede viden om computere. Det var et meget dyrt måde at erstatte hans oprindelige manager. Han indså, at han havde hyret selv. Han mangler viden om computere og havde for meget empati for sin nye manager. Han huskede da han var yngre og ønskede at give sin nye manager en chance for at avancere. At empati var koster ham i tid, penge, produktivitet og computer konsulenter heftig regninger. Jeg foreslog han ansætte en person med computererfaring stoppe lidelserne. Han indvilligede og inden for to uge hans forretning var tilbage på sporet. Han var for tæt på situationen til at se dette klart.

2. lære fra din fortid

Ligesom en knægt har at falde et par gange når lære at ride en cykel, så gør mislykkes iværksættere, som de lærer at blive en succes. Lære af fortiden og konfigurere systemer og strukturer, så uanset hvad opstod kan aldrig ske igen. Løse problemer for en levetid ikke bare et hurtigt fix. Ikke køre din virksomhed som en brandmand, køre din virksomhed som arkitekt. Skabe en bæredygtig fremtid i stedet for at sætte ud daglige brande.

3. Sæt dig selv og din virksomhed op til maksimal produktivitet.

Give alle computere og andre værktøjer, de behøver for at behandle oplysninger straks. Automatisere rapportering af, adgang til og strømmen af information, så ingen menneskelig hjælp er påkrævet. Udvikle en kultur hvor alle blokke til produktivitet er fjernet af dine medarbejdere i stedet for dig. Fokusere alle på overskud og vækst. Vokse din mennesker, så meget som din virksomhed vokser. Hvis du virksomhed vokser 50% årligt, så skal dine medarbejdere vokse mindst der meget. Ansætte folk mere baseret på holdning og adfærd kontra erfaring. Skabe en kultur af ansættelse inden for baseret udelukkende på ydeevne ikke uopsigelighed. Få et websted. Internettet vokser med stormskridt. Bekostning af at drive en virksomhed i dag kan komme i vejen for tilbyder dine kommende kunder energieffektive produkter og tjenester. Din fremtidige kunde vil ikke betale for din overhead. Nettet giver dig mulighed for at markedsføre din virksomhed til millioner af mennesker over hele verden. Har rentabiliteten og finansieringsplan. Også et budget og en måling proces til at holde styr på, hvordan du gør hver måned. Hvis du ikke ved hvor du står økonomisk og har ingen kortsigtede og langsigtede finansielle mål, så du er bare at lade skæbne diktere din succes og vi kender oddsene er ikke for godt. Styre din egen skæbne!

4. udvikle relationer

Succes for din virksomhed er i direkte relation til kvaliteten af relationer i dit liv. Definere nøglen folk, der kan hjælpe dig vokse din business og forpligte sig til at bruge tid på at udvikle dit forhold til dem. Tilbring en dag om ugen med dine bedste kunder lytte, samarbejde, tyder på, at forstå. Har et forhold mellem dig og dine kunder; ikke bare en sælger forhold. Hvad du vil tilbyder eller salg til kunder i fem år kan ændre form eller stof til hvad du tilbyder nu. Lære af dine kunder i stedet for bare at sælge til dem. Klienter skam påskønne deler deres synspunkter og behov med virksomheder vil lytte. Lad kunden oprette spørgsmålene om en undersøgelse i stedet for bare at give deres svar. En coach kan hjælpe dig med at udvikle et system af læring fra deres kunder og udvikle relationer.

5. fastholde en sund Balance

Din fritid er den største ingrediens i genoplade dine batterier for at tænke mere klart og skabe løsninger for en solid fremtid. Opretholde en balance mellem arbejde, leg og familie. Dette er afgørende for langsigtet succes. Vi er alle sat i skøre timer på kort sigt at få en varm projektet gjort eller produkt ud af døren, men hvis du gør dette på en lang sigt, regelmæssig basis det er en farlig tegn på at du mister perspektiv. Du skal være i stand til at træde væk på en regelmæssig basis og få batterierne genoplades. Har tid til din familie, fordi hvis de lider det er næsten en sikker satsning, din virksomhed vil lide også. Planlægge din fritid for de næste tre måneder. Dette er normalt den første ting, folk fjerne. Når du planlægger din fritid i din planner, komme ud din saks og klippe tid ud af din planner til at modstå fristelsen til sletning, udstrege eller hvilling ud din planlagte ferie.

6. Vær en rollemodel ekspertisenetværk og fremme det samme i dine medarbejdere.

Iværksættere vil til at dyrke deres forretning. For at din virksomhed vokser, skal du vokse personligt. Din indsats bruges bedst udvikle dig. Hvis du ikke giver din alle eller lad en ringere produceret produkt gå ud af døren til en klient, kan du sende en besked til dine medarbejdere at du ikke overholder dine kunder eller dit arbejde. Dine medarbejdere vil vedtage denne opfattelse. Sætte et eksempel for at give den ekstra indsats, pitching når det er nødvendigt, at bekymre sig om folk, være bedst i din bestemte virksomhed, fortsætte din vækstkurven, og tage sig af dine medarbejdere. Tilskynde til innovation og skabelse. Giv dine medarbejdere en aktiepost i fremtiden. En gang om måneden, har et møde hvor ansatte stille forslag på hvordan man kan forbedre dit produkt, service, effektivitet eller bundlinjen. Få dine medarbejdere involveret i spillets produktivitet. En af mine klienter besluttede at spille produktivitet spillet med sine medarbejdere. Spillet er; medarbejderne får del i overskuddet af de penge, der spares i et år. Inden for en uge bad de ham om at lindre rengøringsfirma af deres hverv. De skiftedes rengøring kontor på deres tid til at sænke driftsomkostningerne. Min klient var begejstret. Give monetære belønning, når ideerne producere stigninger til bundlinjen og positiv opmuntring for processen. Skabe en atmosfære, hvor medarbejderne er villige og i stand til at tale med dig. De to bedste kilder til oplysninger om, hvordan din virksomhed klarer og hvordan man kan forbedre det er dine medarbejdere og dine kunder. Opmærksomme på begge.

7. må ikke hvile på deres laurbær.

Altid være parat til at ændre. Kigge efter ting at gøre mere effektivt eller hvordan man kan forbedre din tjeneste eller et produkt. Identificere og fjerne så mange konsekvenser og risici som muligt. Forsikre dig selv hvor du er mest sårbare i din virksomhed. Håndtere alle juridiske spørgsmål. Fejl i dommen og skiftende tendenser kan have en negativ indvirkning på din virksomhed.

8. Minimer alle dine risici.

En coach vil hjælpe dig med at identificere alle begivenheder, personer, tendenser, osv. der kan påvirke din virksomhed. Hvor er du mest sårbar i din virksomhed? Tegner tilgodehavende, ansatte, leverandører osv. Hele tiden vurdere din konkurrence og benchmarke dig selv mod dem. Det minut, du tror, du ikke behøver at forbedre noget er det præcise øjeblik du blændende dig selv og kan være let påvirket af din konkurrences vækst.

9. Afslutningstast Lone Ranger mentalitet

En Lone Ranger er iværksætteren, der siger ting som: “Nej, det er OK, jeg kan klare det alene.” “Jeg vil gøre det selv, fordi ingen kan gøre det så godt som jeg kan gøre det” Lone Ranger iværksætter brug for en coach til at hjælpe undervise dygtighed af både involverer og hælder på andre. Denne færdighed er vigtigt at lære fordi den synergi, der kommer til at arbejde sammen er hvad ender med at blive en afgørende konkurrencefordel. Uden det, vil din virksomhed bremse. Plus det er meget sjovere at støttes med dejlige mennesker, end at skulle skubbe eller satse udelukkende på dig selv.

10. Kør din virksomhed med integritet.

Det kræver mod og vilje til at leve af din indre sandhed. Der er stor ære i at leve med integritet. Det fortæller din sandheden, uanset hvad konsekvenserne. Det bliver oprigtig, når det kunne være farligt. Det gå videre og gøre det eller siger, at det selvom det er ubehageligt. Indre sandhed kommunikerer gennem svag hvisken, tanker, billeder og følelser begravet inde i dig. Du kan ikke passivt venter på din indre sandhed; respektfuldt sende for det. Løbende vende sig indad, roligt, høfligt stille de rigtige spørgsmål, således at de subtile signaler bliver klarere. Integritet er noget kun du kan definere. Ingen kan sige, du er ude af integritet. Når du føler dig stresset er det virkelige tyder på at du har brug at gendanne din integritet. Med integritet i sted er du fuldstændig gratis.

Er du en Coaching kandidat?

1. bruger du din dag at sætte ud brande?

2. har du nogen bekymringer om din virksomhed kørende på maksimal rentabilitet?

3. må du køre din virksomhed i udkanten?

4. de samme problemer hele tiden dukke op?

5. har du svært ved at finde nogen du har tillid til, der kan give dig en objektiv synsvinkel og hoppe ideer ud af?

6. er din virksomhed kører du?

7. finder du, at du er i stand til at udnytte alle mulighederne i dit liv?

8. du oplever rutschebane op- og nedture i din virksomhed?

9. har du en lone ranger livsstil?

10. giver du dine mål og formål at få sidetracked?

11. du mangler at have en klar og målbar handlingsplan til at opfylde dine mål?

12. du mangler struktur?

13. du mangler indre tilfredsstillelse?

14. du tilbringer det meste af dagen arbejder “i” din virksomhed i stedet for “på” det?

15. er du en arbejdsnarkoman?

16. oplever du en manglende balance i dit liv og virksomhed?

17. er du forpligtet til voksende dig selv og din virksomhed?

18. er du coachable? (Er du villig til at høre og handle på en andens persons synspunkt?)

19. har du mangler en klar finansiel plan for din fremtid?

20. er du villig til at være sandfærdige og gendannelse din integritet?

* Hvis du har svaret ja til mere end tre af disse spørgsmål kan du drage fordel af en træner.

Spørgsmål en Coach kan spørge dig:

* Hvilke fem muligheder er du forlader på bordet?

* Hvordan kan du sabotere vores professionelle forhold?

* Hvordan har du været motiveret i fortiden for at nå vanskelige mål eller træffe vanskelige beslutninger? Hvordan kan vi bedst udnytter motivationen nu?

* Hvordan ville du gøre dette anderledes hvis du var villig til at lade det være let?

* Hvad sker der hvis du dukkede op ti gange mere dristigere i denne uge i alle aspekter af dit liv?

* Hvad er de 10 ting du tolerere eller sætte op med der forhindrer dig i at udføre på din bedste?

31 thoughts to “De øverste ti måder at undgå mangel i din virksomhed”

  1. только для вас новый бренд, джой казино 24 клуб отзывы [url=https://joycasino-official.me/8-prilozhenie-joycasino-na-android.html]joy скачать на андроид бесплатно[/url]

  2. Hiya! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when viewing from my iphone 4. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to correct this issue. If you have any recommendations, please share. Cheers!

  3. короче говоря чокаться, casino x скачать на айфон

    [url=http://majidazadi.ir/index.php/component/users/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=883]casino официальный сайт[/url]

    [url=https://www.soypatmm.com/2020/09/10/mis-demonios/#comment-25]casino x зеркало casinox pro com[/url] 158a2f2

  4. мягко выражаясь коноплею, casino x бонус код без депозита 2019 [url=https://casino-x-official.me/12-casino-x-mobilnaja-versija.html]мобильное casino x зеркало[/url]

    лудильщику трахайтесь, [url=https://casino-x-official.me/]https://casino-x-official.me/[/url]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.