Tværs af kulturelle kommunikation konsulenter

På tværs af kulturelle kommunikation er konsulenter kommet en lang vej i den korte periode sådanne specialister har været i efterspørgslen. Ikke længere er de udlændinge med et par års oversøiske erfaring og kapacitet til at formidle deres viden til andre. På tværs af kulturelle konsulenter nu bringe ekspertise, der er baseret på en række vigtige faktorer.
På tværs af kulturelle konsulenter har generelt en bred viden og erfaring med to eller flere forskellige kulturer. Denne viden er så ansat til at hjælpe virksomheder og enkeltpersoner overvinde udfordringerne tilvejebragt grænseoverskridende kulturelle forskelle i erhvervslivet. Områder hvor der er behov for hjælp kan variere fra flytning briefinger virksomhedsfusioner eller teknikker. Evnen til at diagnosticere og behandle cross kulturelle problemer er udviklet gennem deres erfaringer i en række forskellige områder.
Akademiske viden
Cross kulturelle konsulenter vil generelt har en akademisk baggrund, enten i bestemte kurser som ‘Tværs af kulturelle kommunikation og handel’ eller ‘Cross-kulturel psykologi”eller i relaterede kurser såsom ‘Internationale forbindelser’ eller”Business Studies”. Deres undersøgelser vil udstyre dem med den akademiske færdigheder og viden om det felt, der senere anvendes i erhvervsmæssig sammenhæng.
Virksomhedsoverdragelsen
Det er kritisk for grænseoverskridende kulturelle konsulenter har stor erhvervserfaring. Hvis dette mangler så er akademisk viden ikke normalt tilstrækkeligt at forstå mekanikken i virksomhedsdrift. For at forstå, hvordan tingene fungerer og de forskellige udfordringer for ledere og medarbejdere er det kritisk at have oplevet det første hånd.
Uddannelseserfaring
Gennem kurser og praktiske erfaring vil krydser kulturelle konsulent have kendskab til uddannelse teknikker. Dette vil omfatte kommunikationsevner, præsentation metoder, brug af aktiviteterne og udnyttelse af forskellige teknologi og medier.
Bor i udlandet
Oplevelsen af at leve i udlandet, blande med forskellige kulturer, tale forskellige sprog og arbejder i udenlandske kontorer er afgørende for en krydse kulturelle konsulent. Uden at have været udsat for en anden kultur hvordan kan man rådgive om arbejder effektivt med denne kultur? Det er vigtigt, at denne emersion i målet kultur har været at de krydser kulturelle konsulent kan helt være medfølende med kultur og forstå dets dynamik.
Taler et fremmedsprog
Sprog bærer med det kulturelle kodning. Alle eksperter, kommentatorer og sprogfolk er enstemmig, uden viden om sproget kultur kan aldrig blive værdsat. Cross kulturelle konsulent vil derfor have dette insiderviden ikke kun gennem bor og arbejder i et land, men også ved at bruge og forstå sproget.
Kompleksitet og mangfoldighed på tværs af kulturelle udfordringer i den internationale forretningsverden er afspejlet i bred viden og færdigheder på tværs af kulturelle konsulenter. Trække på ekspertise opnået gennem en række indbyrdes forbundne områder, er krydser kulturelle konsulenten nu virkelig specialist af stor betydning.
Yderligere oplysninger om feltet besøg

One thought to “Tværs af kulturelle kommunikation konsulenter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.